Hem > Nyheter > Innehåll
Dessa är relaterade till ritningsmaskinen
Sep 11, 2017

Dessa är relaterade till ritningsmaskinen
Vanligtvis används ritningsmaskinen alltid för långvarig användning av ritmall på grund av sitt arbete när mögelväggen alltid kommer att vara en annan tråd med stark erosion och friktion, brukar orsaka lite slitage, vanligtvis i materialintaget till bildandet av en liten dugg Om det finns en kabel dys ring spår, kommer att accelerera slitage på mallen, om inte i rätt tid reparation, förlusten kommer att fortsätta att öka, och då kommer att väsentligt öka svårigheten att reparera, allvarliga ord kommer att göra ringspåret djupare sprickor, helt brutet brutet skrot.
För att undvika denna situation måste operatören vara baserad på det dagliga arbetet med bra erfarenhet, för tråddraftsmaskinutrustningen, en uppsättning rutinunderhåll av standardstandarden. Under operationen, så snart mallen har en liten slitage, ska det vara snabb polering, så att mallen kan återställas på kort tid till det ursprungliga poleringstillståndet, och dess hålstorlek kommer inte att ha stor förändring.
För ritningsmaskinen är den här mekaniska utrustningen nödvändig för att förstå och förstå, inte bara för att den är huvudprodukten på platsen, men även inom maskinbearbetningen, det är också en vanlig utrustning. Så kommer det att finnas behov av lärande. Så, baserat på detta, och fronten redan har börjat, då följande, kanske önskar fortsätta att fortsätta, så att du också kan påskynda produktens inlärningshastighet.
1. Ritningsmaskin i remskivans ritningsmaskin och rakt in i tråddragningsmaskinen, vilken typ av ansträngning? Samt vilken provins avstånd? Dessutom ritningsmetoden för ritningsmaskinen, specifikt vad?
Dessa två problem, på grund av, har en viss professionell, så följande, av Wire Drawing Machine tillverkaren Wuxi Cheng Ling, för att ge ett specifikt svar.
Ritning Machine i remskivan Ritning Machine och rakt in i tråden Teckning Machine, i dessa två tråd Ritning Machine, remskivor typ Drawing Machine är mer ansträngning, liksom rakt in i tråd Ritning Machine från provinsen. När det gäller ritningsmetoden för ritningsmaskinen finns det flera, såsom att rita på beräkningen av formeln och rita på formeln med formeln. Därför bör baseras på beräkningskraven, välj motsvarande beräkningsformel, kan inte användas oskiljaktigt.
2. Ritmaskinen i en timme drar hur många silke, hur ska man räkna?
Ritningsmaskin, som kan dra några timmar av siden, vilket kan beräknas steg och metoder för att utföra preliminära uppskattningar. Enligt tillverkaren av Wuxi-tejpmaskinen, kan du beräkna traktorns trummaomkrets, och sedan mäta traktionsvalsen per minut varv, få det specifika värdet, multiplicera det med 60, du kan få maskinen varje timme Antalet varv , för att därmed beräkna längden på teckningsmaskinens ritningsmaskin, få exakta resultat.
Dessa är relaterade till ritningsmaskinen, samtidigt måste vi alla veta och fast greppa, eftersom de faktiskt fungerar kan stöta på
1. Priset på tankens ritningsmaskin
Vattentank Ritningsmaskin, prisnivån, i vattentanken Teckningsmaskinstillverkare Cheng Ling verkar, huvudsakligen av trådstorleken, samt ritar konfigurationskraven för dessa två att bestämma. Och det finns flera typer av vattentank ritningsmaskin, så ibland är priset också relaterat till typen av tråddragningsmaskin.
2. Ritning av vattentank Ritningsmaskin
I ritningen av tanken Teckning Machine i detta avseende, förståelsen av vattentanken Drawing Machine tillverkare som kan börja från sin definition, att genomföra djupgående, så att du kan ha en grundlig och omfattande förståelse.
Vattentank Ritningsmaskin, som i allmänhet har ett antal draghuvud, genom kombinationen av dessa draghuvud för att bilda en kontinuerlig produktion av utrustning. Dessutom kan draghuvudet uppnås steg för stegdragning. Det drar huvudet på enheten, det är med motor eller växellåda att slutföra.
För oss är det nödvändigt att veta att om dragkonfigurationen är olika, är draghastigheten för varje draghuvud inkonsekvent, det finns några motsvarande ändringar. Men i riktmärket är att hålla detsamma, det vill säga för varje ögonblick, materialet genom dynorna av den andra flödesvolymen bör förbli oförändrat.
Ritningen av ritningsmaskinen görs med hjälp av en mekanisk axel. Dessutom drivs alla dess mekaniska axlar av samma spindel. Så, för sin synkronisering och samordning, bör vi kontrollera är bra.